söndag

Conserta ger mig ett mera vaket tillstånd

Vissa dagar har jag börjat glömma av min lilla tablett. Det är då inte så, att jag kommer ihåg att jag inte tagit den.
Utan jag upplever att den inte gjort verkan. Framåt niotiden på morgonen, utan tablett känner jag det som om halva kroppen sover. Det känns som om halva kroppen har bedövning i sig utan tablett.
Jag har även svårt att hålla mig vaken om jag bara sitter still utan concertan. Utan att tänka på det så slumrar jag liksom till om jag inte rör på mig.

Blir lite konfunderad över att för bara några månader sen, så åt jag inga tabletter och visste inte att min kropp var sådan då. Jag upplevde inte då sådana symptom som om att jag skulle var trött. Innan jag fick dessa tabletter så var jag pigg på morgonen. Stutsade upp ur sängen, och fixade med det mesta!
Här hemma kallade vi det Morgondamp, där denna damp fick utlopp i städning, stickning, och ett snabbare tempo. Själv led jag inte av det utan tyckte det var ett naturligt sätt för mig. Har ju alltid varit sådan att jag är morgonpigg och fått gjort det mesta då. Den som led av detta var nog min man och mina sovande barn. För ibland fick de vakna till ljudet av dammsugaren eller av att jag skurade toaletten eller köket. Innan min medicin vaknade jag nästan alltid vid fem på morgonen och framåt sex sju på morgonen brukade jag vanligt vis vara i full gång. sen framåt elva tolv var jag helt slut i kroppen och var tvungen att sova lite middag.
Denna middagslur finns inte idag. Jag kan inte sova middag för jag är inte trött. Om det beror på tabletten eller om det beror på att jag tar det lugnare idag eller båda delar, vet jag inte. jag sover fortfarande inte mera än sex timmar men jag är inte helt slut på eftermiddagarna längre och jag kan till och med var vaken på kvällarna.

Min upplevelse och erfarenhet av denna tablett, ger mig ett nytt liv både på gott och ont.
Helt okey för mig att inte sova middag, men att min energi inte är så intensiv som för är något jag saknar.
Inspiration var något jag hade hela tiden förr idag får jag mera invänta att den infinner sig .....

2 kommentarer:

Anonym sa...

*ler* Jag hade gärna bytt med dig iofs.. så jag kom upp vid halv sju alltså. Då hade inte halva dagen vart borta när man kom upp ur sängen ju :)

Men visst, vi kan ta en kurs i det här.. Vi börjar imorrn.. du får inte stiga upp före 11 på hela veckan som kommer nu då.. Avrapportering nästa söndag :-)

Anonym sa...

Hej.. har själv käkat hela deppfass tror jag.. inget funkar..


Nu gör jag diagnos sidor..
om du har en diagnos du vill berätta om så mejla
till psykiatrin@hotmail.com och berätta hur du vill bli bemött
av psykiatrin utifrån den samt symtom så vore det nice :)
Kom in å kolla sidan...
Kram P

Englas ljus ska brinna

Englas ljus ska brinna
får aldrig slockna

page rank

Check Page Rank of any web site pages instantly:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service