söndag

Aftonbladet

Hur grymma kan vi människor vara? Vad gör oss till bättre än andra varelser?
Vilket grymt sätt att få pengar..... Människovärde???
Det gör ont i mitt hjärta.....

2 kommentarer:

Mirhepo sa...

Jag har tänkt på det här med impulskontroll. Jag fattar inte vad andra med Adhd menar när dom snackar om det. Jag har aldrig haft destruktiva impulser, vet inte om det är det som alla snackar om. Jag är väldigt känslostyrd, men det är bara positivt till största del.

http://mikael660.bloggspace.se/637144/Kanslo-krangel/

Jag vet att andra med Adhd är känslostyrda också. Men jag anser till stor del så är det bara positivt för pga det så behandlar vi våran omgivning sympatiskt. Att vi gör saker som andra utan Adhd inte gör behöver ju inte vara fel, även om det är det enligt dom.

Kika gärna på det jag skrev, sen säg gärna vad du tänker å tycker om det här. Den enda gång som jag har haft negativa och destruktiva impulser är av Concerta, varför jag slutade. Ska försöka förklara vad jag menar i ett senare inlägg.

malix sa...

nja jag e inte heller så missnöjd med mina impulser ser nog det som positiv tror andra gör det oxå fast ibland kan det nog bli för mycket med händelser som tur så har jag en förstående man som står ut med mig och mina påhitt vi har ju inte långtråkigt här utan då det inte händer saker här så är det nog för att vi vilar upp oss

Englas ljus ska brinna

Englas ljus ska brinna
får aldrig slockna

page rank

Check Page Rank of any web site pages instantly:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service