tisdag

Kaffe

kaffe bredvid mig, dagen har börjat. Barnen har surrat runt, den första har redan gett sig ut på sitt uppdrag för dagen.
Hans uppdrag till en början med är att ta bussen till U-valla.
Själv ska jag jobba lite idag, men nu på ett morgonmöte. Sömnen har riktigt försvunnit men snart är det andra koppen kaffe vilket gör att livet och energin börjar göra intrång.
Undra vad det är jag skall lära mig idag, vem ska jag möta.
Må gott, ta hand om dagen

2 kommentarer:

Anonym sa...

En ny gratissida. Det är ju ganska svårt att samla poäng i de gamla, eftersom i princip alla redan är medlemar där. Men inte på freestreet, här blev jag den 117:e medlemen(!?). Man växlar in poängen mot presentkort på tex Nelly och Calirots(enda sajten där du kan få presentkort på Caliroots.)

Registrera dig på FreeStreet och få 25 startpoäng av mig.

http://www.freestreet.se/?r=117

Anonym sa...

Hej du…. Det var så länge sedan jag hörde av mig. Jag har inte bloggat på ett par veckor. Det har varit så mycket annat. Hoppas du har det bra och gott. Själv har jag haft ett par tuffa veckor efter intensivhelgen jag var på tillsammans med mina kurskamrater. Jag blev helt slut av allt arbete (känslomässigt) men börjar komma ut på andra sidan nu. Jag kommer att skriva mer om det på bloggen snart, men måste läka lite först. Kram på dig.

Englas ljus ska brinna

Englas ljus ska brinna
får aldrig slockna

page rank

Check Page Rank of any web site pages instantly:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service